top of page

tarief&
BETALING

Vanaf januari 2024: 70 euro (1 uur)

  • Betalen kan énkel ter plaatse: bij voorkeur cash, anders via mobile banking.

  • Terugbetaling van het ziekenfonds is in vele gevallen mogelijk mits doktersvoorschrift voor kinesitherapie. Ik ben een gedéconventioneerde kinesiste, dus terugbetaling is beperkter.

Rekening Triodos    BE19 5230 8109 5412

Riziv nummer         5/35112/37/522

BTW nummer         BE 0844.637.10

 

afspraak maken?

Ik neem een momenteel een zelfzorgpauze wat betreft individuele sessies. Ik stuur een nieuwsbrief wanneer ik terug start. Blijf je graag op de hoogte, meld je dan zeker aan voor de nieuwsbrief. Ik wens iedereen veel zelfzorg, rust, ontspanning en herbronning in deze tijd van het jaar!

Waar?

Leen Haagdorens

Blakstraat 53

3020 Herent

- wegbeschrijving zie onder -

Vragen?

Dank je wel voor je bericht. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Krijg je binnen de 3 werkdagen geen antwoord? Mail dan rechtstreeks:

leenhaagdorens@fastmail.fm

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte?

Dank je voor jouw aanmelding!

Wegbeschrijving

Als je hier voor het eerst naartoe komt, kan het wat zoeken zijn. Vooral omdat de Blakstraat bestaat uit een gedeelte dat enkel voor fietsers bestemd is, en ee gedeelte waar auto's mogen rijden. Let dus even goed op als je met de auto komt!

 

Met de auto:

Check voor de zekerheid dat de gps jou stuurt via de Tildonksesteenweg, en dan de Oude Terbankstraat (of als je vanuit Haacht komt, kom je misschien via de Terbankstraat, dat is ook goed). Je draait van daaruit de Blakstraat in. Dat is een weg in hele slechte staat. Je rijdt door tot je aan een wit huis komt.

Let op dat je niet via de Zijpstraat de Blakstraat in rijdt, want daar mogen enkel fietsers en landbouwvoertuigen door.

 

Met de fiets:

Je kan vanuit Leuven/Wijgmaal mooi langs de vaart fietsen richting Tildonk/Mechelen. Je fietst rond de Cargill heen. Je komt op een T-splitsing. In plaats van rechtsaf terug naar de vaart te fietsen, ga je linksaf, de Zijpstraat in. Dan direct rechtstaf de Blakstraat in (kasseien). Volg de bocht naar links (rechts ga je naar een boerderij). In de volgende bocht naar rechts zie je rechts een wit huis liggen.

 

Voor beiden:

Rijd dan de oprit tussen het witte huis en de witte poort binnen. Je kan dan aan jouw linkerkant jouw auto of fiets zetten. Ga naar de deur waar een papier "wachtzaal" ophangt. In die kleine ruimte zijn 2 wc's en een bankje waar je jouw schoenen kan uitdoen en er op zitten. Daar kom ik je ophalen.

bottom of page
433cacbeb53a7d763a82555dcb6fccde04fb43ad