infosessie-template-zondertekst.jpg

The Template - Awakening your Light Body Matrix

Template Ceremonies zijn opgebouwd uit prachtige en krachtige geometrie, met bijbehorende verdiepende codes, en de speciaal ontworpen muziek op helende frequenties.

Door de combinatie van al deze dingen in jouw fysieke lichaam, wordt jouw oorspronkelijke blauwdruk als mens (opnieuw) geactiveerd, waardoor krachtige transformatieprocessen van heling en verhoogd bewustzijn plaatsvinden, op alle lagen van je wezen.

 

 

Je kan de eerste 4 ceremonies gratis online bekijken (en doén):

 

 

The Template is een reeks van ceremonies die via de lichtfrequenties van geometrie, codes en muziek, heling teweegbrengt tot diep in je DNA.

 

Met als doel het re-activeren van onze oorspronkelijke menselijke blauwdruk.

 

De ceremonies zijn in het Engels. Ook als je geen Engels verstaat, werken ze toch. De taal van geometrie is de taal van licht: ze is universeel en wordt herkend door je cellen. De woorden zijn soms nieuw en ongekend, en toch resoneren ze. Het werkt ook als je er geen woord van begrijpt met je verstand - je lichaam verstaat het wel!


Met mijn bijzondere goede vrienden dompelde ik me onder in de 16 ceremonies van The Template. Een bijzondere, intense ervaring, die ons dichter bij onszelf en bij elkaar heeft gebracht. Afgelopen jaren zijn voor elk van ons een tijd geweest van integreren, desintegreren, loslaten, hercalibreren, herbronnen, activeren, ... Intense periodes met kansen tot diepe heling. Dit proces ontvouwt zich nog steeds, elke dag opnieuw.

 

We voelen het verlangen dit met andere mensen te delen.

We ervaren de ceremonies als enorm krachtig, waarachtig en transformatief.

 

We willen graag de eerste 4 ceremonies, die reeds gratis beschikbaar zijn online, samen bekijken, met ieder die wil aansluiten. Het is immers nog veel krachtiger om deze ceremonies in groep te beleven, te spreken en te kijken. Het energieveld dat ontstaat door het definitief herconnecteren en heractiveren van bio-circuits in onze lichamen, wordt versterkt door de verbinding met elkaar. Door samen onze stem te laten horen vanuit het verlangen om ons potentieel als mensheid waar te maken, creëren we poorten van potentie en transformatie.

 

We nodigen je graag uit om mee te komen doen. Het maakt niet uit of je de ceremonies nog niet kent, of je ze al online gezien hebt, of reeds live gevolgd. Ze zijn zo rijk dat er steeds verdieping en vernieuwing mogelijk is. Volg de roep van je ziel, je hart en je cellen om te voelen of je erbij wil zijn.

Je bent van harte welkom.

 

Add your voice to the revolution, to evolution.

 

 
Wat doen we op zo'n avond?

 

  • Leen start met een 🌟 INTRODUCTIE 🌟 van de ceremonie. We maken je wegwijs in de basis van de geometrie en de kennis die in de ceremonie aan bod komt. Karel maakte heel wat van de geometrische vormen in hout, zodat je de vormen in het "echt" kan voelen en op je in laten werken! We verweven hierin ook onze eigen ervaringen sinds onze reis begon (januari 2017).

  • Daarna doen we de ☀️ CEREMONIE ☀️, dat duurt een half uur. Een ceremonie bestaat uit kijken naar geometrie (op projectiescherm), luisteren naar de muziek, en uitspreken van woorden die bij de geometrie horen (we spreken samen). Je kiest zelf of je actief deelneemt aan de ceremonie of eerst "de geometrie uit de boom kijkt". 

  • Als afsluiter doen we een 🌀 DEELRONDE 🌀, waarin we elkaar kunnen horen, zien, ondersteunen en inspireren in deze soms woelige tijden. Verbinding is het sleutelwoord.

 

 
Praktisch?​
  • De laatste data vind je onder de "Kalender"! 

  • Ceremonies moeten in volgorde gevolgd worden, vermits ze bepaalde energiecircuits activeren. Als je er dus bv de eerste keer niet kan bij zijn, moet je ceremonie 1 zelf thuis kijken en doen, om te kunnen aansluiten bij de tweede datum. Je kan elke avond apart meedoen, mits je dus de voorgaande ceremonie op één of andere manier hebt gedaan.

  • Voor elke avond mag je een vrije bijdrage doen, volgens jouw mogelijkheden en verlangen. 

Wij kijken uit naar jouw komst!

 

Ken je nog geïnteresseerden?

Verwijs hen gerust door.Hopelijk tot gauw!

 

Warme groeten,

 

* Leen Haagdorens - die helder, eenvoudig en doorvoeld informatie kan overbrengen - www.leenhaagdorens.be

* Karel Robert - die met hart en ziel de prachtige geometrie van The Template maakt en verkoopt op www.art-is-t.net/geometry

* Astrid Deppe - die helende frequenties dagelijks omzet in muziek, soundhealing en klankconcerten - www.astreahealing.be

* Anne Leye - die door haar empathische aanwezigheid ondersteunend is voor openheid, echtheid en verbinding

 

"De evolutie van de Menselijke identiteit is onuitwisbaar geschreven in onze genetische codes. Op dit moment zijn slechts 60 miljoen van de 3 biljoen DNA-paren actief en gebruiken we slechts een fractie van onze hersencapaciteit. Ons potentieel om de volheid van deze DNA-codes te activeren en integreren is een kwestie van energetische bio-circuits in ons lichaam.

The Template linkt alchemistische ceremonies aan breinchemie, bio-circuits, het endocriene hormonale systeem, DNA, de arena van archetypes en het morfogenetisch veld van het Menselijk hologram.

The Template ceremonies dienen als een alchemische katalysator om het slapend menselijk potentieel te activeren waardoor een reis van heling, vergeving, herinnering, opstanding en uiteindelijk transcendentie wordt geïnitieerd: een reis van bevrijding en bekrachtiging, om de kennis van onze ware geschiedenis terug te herinneren, de afstamming van onze ziel, en onze sterren-afkomst.

The Template is niet voor een spirituele elite, maar voor iedereen van elke leeftijd, ras of afkomst, die zich afvraagt wat er aan het gebeuren is met onze moederplaneet en met hen die door haar worden gevoed: voor hen die voelen, hoe zwak ook, de roerselen van herinnering aan hun werkelijke identiteit."

(Bron: www.thetemplateorg.com, vrij vertaald door Leen, voor deze gelegenheid)