Mits doktersvoorschrift kan je bij mij terecht voor...

... begeleiding bij chronische klachten

Heb je last van klachten die al lang aanslepen en ondanks vele inspanningen niets op schijnen te leveren? Ik maak je wegwijs in de wondere wereld van chronische klachten. Je zal precies weten welke processen er in je lichaam werkzaam zijn, waarom ze werkzaam zijn, en vooral, op welke factoren je zelf invloed kan (leren) uitoefenen!

... rug-, nek- en hoofdpijn

Last van je wervelkolom, gespannen spieren in de schouderregio, ...? Via triggerpunten, fasciatechnieken, stretching en gerichte oefeningen werken we aan de meest optimale houding en beweging.

... relaxatietraining

We zoeken uit welke relaxatietechnieken voor jou het beste werken. In de therapie kan je ervaren wat het is om te ontspannen, thuis ga je zelf aan de slag met oefeningen. We bekijken welke factoren jouw stress veroorzaken of onderhouden, en gaan gericht op zoek naar methoden om deze factoren een gezonde plaats te geven. Leren relativeren, slaaptraining, het effect van je gedachten ervaren, ... het kan allemaal deel gaan uitmaken van het traject.

... ademhalingsoefeningen

Als je hyperventilatieklachten (acuut of chronisch) hebt, of angstaanvallen, vullen we de relaxatietherapie aan met gerichte ademhalingsoefeningen. Kleine tips en trics voor elk moment van de dag helpen je om je bewuster te worden van je ademhaling.